Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ametsgaiztoa (485954) - Real Paramo F.C. (1367000) » 458294676: T42/J5/X

Liga 458294676 Información oficial sobre el partido 458294676 en Hattrick

25.01.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / X.1651 (166906)

Ametsgaiztoa Alineación oficial del equipo 'Ametsgaiztoa' en el partido 2 - 1 Real Paramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paramo F.C.' en el partido
0 - 1 Alfonso Claret (32')
Albà Guinovart (44') 1 - 1
José González (56') 2 - 1
Ametsgaiztoa Alineación oficial del equipo 'Ametsgaiztoa' en el partido 2 - 1 Real Paramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paramo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ametsgaiztoa Alineación oficial del equipo 'Ametsgaiztoa' en el partido 2 - 0 Real Paramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paramo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ametsgaiztoa

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ametsgaiztoa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Albà Guinovart, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 44.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ametsgaiztoa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José González va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Carlos Zubillaga de Ametsgaiztoa va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Faust Reventós va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Albà Guinovart va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Ibros s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José González de Ametsgaiztoa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Paramo F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Paramo agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alfonso Claret amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Jiménez Gago va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paramo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Alberto Armenteros va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Amils Pibernat de Paramo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Guillem Boira que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.