Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barçasteaua f.c (1419437) - udloscanarios (1584954) » 458293059: T42/J6/X

Liga 458293059 Información oficial sobre el partido 458293059 en Hattrick

01.02.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / X.1622 (166877)

barçasteaua f.c Alineación oficial del equipo 'barçasteaua f.c' en el partido 1 - 5 udloscanarios Alineación oficial del equipo 'udloscanarios' en el partido
Àlex Cochs (30') 1 - 0
1 - 1 Suharri Izargain (33')
1 - 2 Joaquín Esplugal (39')
1 - 3 Jorge Manuel Carol (61')
1 - 4 Arturo Llorente (74')
1 - 5 Joaquín Esplugal (85')
barçasteaua f.c Alineación oficial del equipo 'barçasteaua f.c' en el partido 1 - 5 udloscanarios Alineación oficial del equipo 'udloscanarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
barçasteaua f.c Alineación oficial del equipo 'barçasteaua f.c' en el partido 2 - 5 udloscanarios Alineación oficial del equipo 'udloscanarios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barçasteaua f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va premiar barçasteaua amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Àlex Cochs va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): barçasteaua va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andeko Erran va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Utxin Egia.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del barçasteaua sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fermí Aliau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Iturbide va superar els defenses rivals per velocitat al minut 25 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Horacio Blanco del barçasteaua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Luis Domingo Uixera hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Utxin Egia. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Fermí Aliau va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miguel Alberto Peces. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Alejandro Vitoria de barçasteaua va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

udloscanarios

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Suharri Izargain de udloscanarios marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de udloscanarios amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Joaquín Esplugal, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de udloscanarios, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jorge Manuel Carol va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, udloscanarios va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arturo Llorente, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joaquín Esplugal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Alberto Idígoras quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Alberto Idígoras va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olegario Castillo de udloscanarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Olegario Castillo de udloscanarios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Eulogi Remolar, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.