Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fogly F.C (485559) - txiruteam (1433564) » 458292815: T42/J1/X

Liga 458292815 Información oficial sobre el partido 458292815 en Hattrick

28.12.2013 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / X.1618 (166873)

Fogly F.C Alineación oficial del equipo 'Fogly F.C' en el partido 3 - 0 txiruteam Alineación oficial del equipo 'txiruteam' en el partido
Ernesto Cotes (4') 1 - 0
Farouq Chakroun (35') 2 - 0
Alaman Zibitz (74') 3 - 0
Fogly F.C Alineación oficial del equipo 'Fogly F.C' en el partido 3 - 0 txiruteam Alineación oficial del equipo 'txiruteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fogly F.C Alineación oficial del equipo 'Fogly F.C' en el partido 3 - 0 txiruteam Alineación oficial del equipo 'txiruteam' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fogly F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Fogly prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Ernesto Cotes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Fogly va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Farouq Chakroun va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fogly i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Alaman Zibitz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Crespi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Manuel Bolòs de Fogly gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Bolòs de Fogly va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

txiruteam

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El txiruteam creava perill des de la dreta al minut 8, però en Pedro Rafael Ríos, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Diego Idiazábal desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del txiruteam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oriol Fransí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): txiruteam van seguir progressant per la banda dreta. Ivan Arimon va tenir la seva oportunitat al minut 60, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Jordi Obrador completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodoro Marañón de txiruteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): txiruteam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Boris Vasilev no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fernando Mangas al camp.
  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Després de 59 minuts, txiruteam va veure com el seu jugador Teodoro Marañón havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ángel Saravia entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Remixio Besexos de txiruteam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Vallejo va prendre el seu rol al minut 65.