Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arenas de armilla cultura y deporte (307812) - los aDYCtoos (1587320) » 458288811: T42/J9/X

Liga 458288811 Información oficial sobre el partido 458288811 en Hattrick

22.02.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / X.1546 (166801)

arenas de armilla cultura y deporte Alineación oficial del equipo 'arenas de armilla cultura y deporte' en el partido 3 - 0 los aDYCtoos Alineación oficial del equipo 'los aDYCtoos' en el partido
Jorge Folch Cardona (73') 1 - 0
Jorge Folch Cardona (80') 2 - 0
Leopoldo Carballedo (83') 3 - 0
arenas de armilla cultura y deporte Alineación oficial del equipo 'arenas de armilla cultura y deporte' en el partido 3 - 0 los aDYCtoos Alineación oficial del equipo 'los aDYCtoos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
arenas de armilla cultura y deporte Alineación oficial del equipo 'arenas de armilla cultura y deporte' en el partido 5 - 0 los aDYCtoos Alineación oficial del equipo 'los aDYCtoos' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arenas de armilla cultura y deporte

Goles Goles

  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jorge Folch Cardona era molt més ràpid que el defensa Raúl Mateos Romero. Al minut 73, el jugador de armilla va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, armilla va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Folch Cardona, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de armilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leopoldo Carballedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ignacio Gómez de la Blanca va entorpir al marcador d'en Juan Ajenjo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Emiliano Porta del armilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a armilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Arrebola, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): armilla van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Ignacio Gómez de la Blanca no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): armilla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guillermo Gil de Aponte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Bertín Méndez de armilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ruperto Cribeiro de armilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los aDYCtoos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chaime Hoyuela es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Pablo Oreiro de aDYCtoos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.