Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AtLeTiCoCeUtÍ (795281) - Sporting Clube de Alvalade (435212) » 458275841: T42/J14/X

Liga 458275841 Información oficial sobre el partido 458275841 en Hattrick

29.03.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / X.1314 (166569)

AtLeTiCoCeUtÍ Alineación oficial del equipo 'AtLeTiCoCeUtÍ' en el partido 3 - 1 Sporting Clube de Alvalade Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de Alvalade' en el partido
0 - 1 Segismundo Zumaya (10')
Santi Mena (19') 1 - 1
Alfonso Valero García (65') 2 - 1
Iván Junco (74') 3 - 1
AtLeTiCoCeUtÍ Alineación oficial del equipo 'AtLeTiCoCeUtÍ' en el partido 3 - 1 Sporting Clube de Alvalade Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de Alvalade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AtLeTiCoCeUtÍ Alineación oficial del equipo 'AtLeTiCoCeUtÍ' en el partido 5 - 1 Sporting Clube de Alvalade Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de Alvalade' en el partido
Tiene mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtLeTiCoCeUtÍ

Goles Goles

  • 110 Minuto 19 (Gol de falta): Santi Mena va aconseguir l'empat per a Atletic mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Corria el minut 65 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfonso Valero García, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Iván Junco la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Atletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfonso Valero García va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrian Fogoroş.
  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Salvador Belenguer va ser clau en la jugada d'atac de Atletic al minut 15, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jesús Delcarte, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Alfonso Valero García va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simón Robledo de Atletic es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Alfonso Valero García de Atletic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Sporting Clube de Alvalade

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de Sporting va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Segismundo Zumaya va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefano Cerboneschi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Pablo Mir al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): En Carlos San Vicente ocupà el lloc d'en Alejandro Zarandona al 3 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Mateu Quiñoá de Sporting es va lesionar lleugerament però va poder continuar.