Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la roja madrileña (992094) - Racing de Pedrós (1596086) » 458269091: T42/J6/X

Liga 458269091 Información oficial sobre el partido 458269091 en Hattrick

01.02.2014 14:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / X.1194 (166449)

la roja madrileña Alineación oficial del equipo 'la roja madrileña' en el partido 2 - 2 Racing de Pedrós Alineación oficial del equipo 'Racing de Pedrós' en el partido
0 - 1 Irgasen Barbouch (7')
0 - 2 Isaac Castellnou (14')
Mairu Bizkaidunate (59') 1 - 2
Raúl Vivar (70') 2 - 2
la roja madrileña Alineación oficial del equipo 'la roja madrileña' en el partido 2 - 2 Racing de Pedrós Alineación oficial del equipo 'Racing de Pedrós' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la roja madrileña Alineación oficial del equipo 'la roja madrileña' en el partido 1 - 3 Racing de Pedrós Alineación oficial del equipo 'Racing de Pedrós' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la roja madrileña

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Passava el minut 59 del matx, quan l'atent Mairu Bizkaidunate va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Vivar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Juan Huinaguenta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Joaquín Sánchez Siles va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): madrileña es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que César Villarreal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arnau Serres al camp.

Racing de Pedrós

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Raúl Miralles va treure un córner llarg cap al segon pal que en Irgasen Barbouch, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Isaac Castellnou va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Raúl Miralles al minut 5 semblava entrar, però Raúl Cros va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Racing van sortir al contraatac al minut 32, però José González Arguimanes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Racing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jaume Vilamasana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Txema Calcena s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cèsar Fornas de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.