Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gorrión de pecho colorado (125260) - lamiako txapeldun (1595910) » 458245227: T42/J5/X

Liga 458245227 Información oficial sobre el partido 458245227 en Hattrick

25.01.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / X.768 (96851)

Gorrión de pecho colorado Alineación oficial del equipo 'Gorrión de pecho colorado' en el partido 1 - 2 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
0 - 1 Manuel Lucas (37')
Gonzalo Muñiz (43') 1 - 1
1 - 2 Baltasar Ripollés (61')
Gorrión de pecho colorado Alineación oficial del equipo 'Gorrión de pecho colorado' en el partido 1 - 2 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gorrión de pecho colorado Alineación oficial del equipo 'Gorrión de pecho colorado' en el partido 3 - 1 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorrión de pecho colorado

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gonzalo Muñiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gonzalo Muñiz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): colorado per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Julià Geronès va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Manuel Pino Mata va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de colorado.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Julià Geronès de colorado no va ser gol per ben poc.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gonzalo Muñiz hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Urtuuste de colorado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Pino Mata de colorado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lamiako txapeldun

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrián Urtuuste no va poder aturar Manuel Lucas de txapeldun, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 37 el 0 - 1.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de txapeldun van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Baltasar Ripollés.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Joaquín Pérez de Lara, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Isaías Leirachá no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Eguino.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isaías Leirachá de txapeldun es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Lucas de txapeldun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vicente Eguino se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.