Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sergi mans (1602049) - * Jack Herer * (772680) » 458239174: T42/J4/X

Liga 458239174 Información oficial sobre el partido 458239174 en Hattrick

18.01.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / X.660 (96743)

sergi mans Alineación oficial del equipo 'sergi mans' en el partido 3 - 4 * Jack Herer * Alineación oficial del equipo '* Jack Herer *' en el partido
0 - 1 Raül Magriñà (4')
0 - 2 Raül Magriñà (6')
Paco Segovia (20') 1 - 2
Paco Segovia (63') 2 - 2
2 - 3 Ignacio Vega Guzmán (65')
2 - 4 Liviu Dreana (81')
Ildelfonso Cervati (86') 3 - 4
sergi mans Alineación oficial del equipo 'sergi mans' en el partido 3 - 4 * Jack Herer * Alineación oficial del equipo '* Jack Herer *' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sergi mans Alineación oficial del equipo 'sergi mans' en el partido 1 - 3 * Jack Herer * Alineación oficial del equipo '* Jack Herer *' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sergi mans

Goles Goles

  • 102 Minuto 20 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de sergi van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Paco Segovia en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): sergi equilibrava la balança al minut 63. En Paco Segovia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Ildelfonso Cervati de sergi va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 87 minuts, en Manolo Tejada Muro no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): sergi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Manolo Tejada Muro des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, sergi va veure com el seu jugador Alfredo Llorente havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ildelfonso Cervati entraria per ocupar el seu lloc.

* Jack Herer *

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raül Magriñà rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jorge Raúl Olmos, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 6 de partit va donar a Herer l'avantatge per 0 - 2. Raül Magriñà en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ignacio Vega Guzmán va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Liviu Dreana va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Herer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Josep Lluís Cuyàs va desviar el xut final de Julio Mont després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després de 8 minuts, Julio Mont va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josep Lluís Cuyàs va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Julio Mont de Herer es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Ignacio Vega Guzmán semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.