Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lentini team (993801) - odrenadores F.C (1600673) » 458234341: T42/J14/X

Liga 458234341 Información oficial sobre el partido 458234341 en Hattrick

29.03.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / X.573 (96656)

Lentini team Alineación oficial del equipo 'Lentini team' en el partido 1 - 2 odrenadores F.C Alineación oficial del equipo 'odrenadores F.C' en el partido
Carlos Blay (4') 1 - 0
1 - 1 Bertiz Kurtziaga (55')
1 - 2 Raúl Serrano Redondo (65')
Lentini team Alineación oficial del equipo 'Lentini team' en el partido 1 - 2 odrenadores F.C Alineación oficial del equipo 'odrenadores F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lentini team Alineación oficial del equipo 'Lentini team' en el partido 3 - 1 odrenadores F.C Alineación oficial del equipo 'odrenadores F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lentini team

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio Talavera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lentini, un peu providencial d'en Carlos Blay va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Carlos Blay es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Lentini va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Saturnino Carrillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Faycán Salares va estar a punt d'empatar per a Lentini quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Diego Herboso va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Argimiro Muñiz de Lentini va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Romildo Goyaes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Pablo Santo Domingo, de Lentini, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Faycán Salares el va substituir.

odrenadores F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): odrenadores van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 55, quan Bertiz Kurtziaga va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Raúl Serrano Redondo de odrenadores va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Castellsir va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Estade de odrenadores es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jeremías Osca va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Raúl Serrano Redondo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.