Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rulé (1369651) - Benedictinos cf (797919) » 458223671: T42/J6/X

Liga 458223671 Información oficial sobre el partido 458223671 en Hattrick

01.02.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / X.383 (96466)

Rulé Alineación oficial del equipo 'Rulé' en el partido 1 - 1 Benedictinos cf Alineación oficial del equipo 'Benedictinos cf' en el partido
Pablo Colmelo (36') 1 - 0
1 - 1 Daniel Jalón (46')
Rulé Alineación oficial del equipo 'Rulé' en el partido 1 - 1 Benedictinos cf Alineación oficial del equipo 'Benedictinos cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rulé Alineación oficial del equipo 'Rulé' en el partido 2 - 2 Benedictinos cf Alineación oficial del equipo 'Benedictinos cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,1 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rulé

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Pablo Colmelo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Jaume Renom va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rulé que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rulé a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Matty Hamrick va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Rulé va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Tamariz en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Goicoa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Beñat Espartza de Rulé la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pedro Valencia de Rulé va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Rulé, en Rafael Hinojosa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Benedictinos cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 46 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 46 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Benedictinos. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Daniel Jalón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Benedictinos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Daniel Jalón va quedar-se sol davant el porter Rafael Hinojosa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Jan Colomer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Benedictinos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anton Masgrau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.