Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mosqueosos (1596709) - Legend Team C.F. (314864) » 458215245: T42/J14/X

Liga 458215245 Información oficial sobre el partido 458215245 en Hattrick

29.03.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / X.232 (96315)

los mosqueosos Alineación oficial del equipo 'los mosqueosos' en el partido 2 - 1 Legend Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Legend Team C.F.' en el partido
Ricard Mogues (35') 1 - 0
Mihai-Marian Dărămuş (41') 2 - 0
2 - 1 Jorge Montesinos (87')
los mosqueosos Alineación oficial del equipo 'los mosqueosos' en el partido 2 - 1 Legend Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Legend Team C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los mosqueosos Alineación oficial del equipo 'los mosqueosos' en el partido 2 - 1 Legend Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Legend Team C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mosqueosos

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ricard Mogues, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del mosqueosos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Mihai-Marian Dărămuş va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mosqueosos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Octavio Seras Malo va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ricardo Guignard que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Legend Team C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Montesinos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Balbino Cospindo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Legend va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Diego Cayon va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jorge Montesinos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Filcho Vasilev va fer una estirada espectacular al minut 65, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Joaquín Rocasolano.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Legend Joaquín Rocasolano quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jesús Vuelva l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ivan Escolà amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Cabúes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.