Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cancerillos team (1456889) - San Roque Galaxy (1584541) » 458214048: T42/J7/X

Liga 458214048 Información oficial sobre el partido 458214048 en Hattrick

08.02.2014 14:10:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / X.211 (96294)

cancerillos team Alineación oficial del equipo 'cancerillos team' en el partido 3 - 0 San Roque Galaxy Alineación oficial del equipo 'San Roque Galaxy' en el partido
Enrique Villaño (2') 1 - 0
Enrique Villaño (75') 2 - 0
Ignacio Belsué (82') 3 - 0
cancerillos team Alineación oficial del equipo 'cancerillos team' en el partido 3 - 0 San Roque Galaxy Alineación oficial del equipo 'San Roque Galaxy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cancerillos team Alineación oficial del equipo 'cancerillos team' en el partido 5 - 0 San Roque Galaxy Alineación oficial del equipo 'San Roque Galaxy' en el partido
Tiene mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cancerillos team

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): cancerillos s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Enrique Villaño per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): cancerillos va augmentar la diferència quan Enrique Villaño no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del cancerillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Belsué va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Enrique Villaño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carmelo Aguilera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Miolans de cancerillos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Belsué de cancerillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): cancerillos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adam Yerro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Velasco Vela Tapia al camp.

San Roque Galaxy

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Galaxy sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Idafe Heredia Montoya, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Carmelo Aguilera va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Eloy Sandoval. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Blagoy Kúnev de Galaxy va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.