Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreamsession C.F. (1579191) - Real David F.C (48317) » 458197070: T42/J6/IX

Liga 458197070 Información oficial sobre el partido 458197070 en Hattrick

01.02.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / IX.1956 (177451)

Dreamsession C.F. Alineación oficial del equipo 'Dreamsession C.F.' en el partido 1 - 2 Real David F.C Alineación oficial del equipo 'Real David F.C' en el partido
0 - 1 Antonio David Sanjuan (34')
0 - 2 Pedro Bagües (40')
Ramón María Pradas Veredas (76') 1 - 2
Dreamsession C.F. Alineación oficial del equipo 'Dreamsession C.F.' en el partido 1 - 2 Real David F.C Alineación oficial del equipo 'Real David F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dreamsession C.F. Alineación oficial del equipo 'Dreamsession C.F.' en el partido 4 - 1 Real David F.C Alineación oficial del equipo 'Real David F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreamsession C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 76 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Ramón María Pradas Veredas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Dreamsession a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Gonzalo La Losa per la seva rapidesa. Al minut 42 va intentar marxar per velocitat d'en Carlos Gamón, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del David. La jugada d'estratègia del Dreamsession per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Virgil va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Paco Descós i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Dreamsession, però el xut de Carlos Virgil va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexandre Brúixola de Dreamsession es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Gonzalo Maceda ocupà el lloc d'en Juan José de López al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Dreamsession quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real David F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Antonio David Sanjuan va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pedro Bagües va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de David va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Bagües, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón María Pradas Veredas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 69 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustavo Company de David amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Macià Muntalla de David va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Macià Muntalla de David per doble groga al minut 70.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pedro Bagües no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Cherardo Maure, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.