Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los espigones valientes (1368585) - sleeping in my car (312876) » 458189860: T42/J9/IX

Liga 458189860 Información oficial sobre el partido 458189860 en Hattrick

22.02.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / IX.1827 (177322)

Los espigones valientes Alineación oficial del equipo 'Los espigones valientes' en el partido 3 - 2 sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido
Luis Manuel Intriago (48') 1 - 0
Onofre Pallarès (53') 2 - 0
2 - 1 Jaime Moncada (81')
Ferdinand Blueml (84') 3 - 1
3 - 2 Biel Ginard (89')
Los espigones valientes Alineación oficial del equipo 'Los espigones valientes' en el partido 3 - 2 sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los espigones valientes Alineación oficial del equipo 'Los espigones valientes' en el partido 2 - 1 sleeping in my car Alineación oficial del equipo 'sleeping in my car' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los espigones valientes

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Manuel Intriago de espigones va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de espigones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Onofre Pallarès progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Ferdinand Blueml va ampliar l'avantatge de espigones amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): espigones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Luis Manuel Intriago va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): espigones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Álvaro Toro Calderón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): espigones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ferdinand Blueml en un 1 contra 1 amb el porter Liviu Tudorache, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Carlos Marina de espigones gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ferdinand Blueml de espigones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Salvador Coronado de espigones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Atharratz Astarloa de espigones va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Marina va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Gonzalo Lazo Ramos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Pérez Rañon.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): espigones es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Manuel Lobató no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Pintos del Valle al camp.

sleeping in my car

Goles Goles

  • 150 Minuto 81 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Jaime Moncada de sleeping va reduir diferències a 2 - 1.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Biel Ginard va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Pompeio Armonda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en David Prat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Moncada de sleeping la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Juan Antonio Cerrageria de sleeping va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.