Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenales FC (309322) - Los Rossoneri (775899) » 458187249: T42/J14/IX

Liga 458187249 Información oficial sobre el partido 458187249 en Hattrick

29.03.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / IX.1780 (177275)

Arenales FC Alineación oficial del equipo 'Arenales FC' en el partido 2 - 1 Los Rossoneri Alineación oficial del equipo 'Los Rossoneri' en el partido
Miguel Zambranos (6') 1 - 0
1 - 1 Luis Corroza (27')
Policarpo Campobecerros (82') 2 - 1
Arenales FC Alineación oficial del equipo 'Arenales FC' en el partido 2 - 1 Los Rossoneri Alineación oficial del equipo 'Los Rossoneri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Arenales FC Alineación oficial del equipo 'Arenales FC' en el partido 4 - 2 Los Rossoneri Alineación oficial del equipo 'Los Rossoneri' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arenales FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Arenales, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Zambranos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Arenales va ser Policarpo Campobecerros.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Alvarado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Policarpo Campobecerros de Arenales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo de Hinojosa de Arenales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Alvarado de Arenales es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Los Rossoneri

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Luis Corroza que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfredo de Hinojosa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Goratz Salbotx estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Argarai Arantzadi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rossoneri que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Argarai Arantzadi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Pere Tuset de Rossoneri, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Argarai Arantzadi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Vicente Sevila de Rossoneri va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.