Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragones de Zaragoza (1462337) - las salchichas peleonas (1366144) » 458187133: T42/J14/IX

Liga 458187133 Información oficial sobre el partido 458187133 en Hattrick

29.03.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / IX.1778 (177273)

Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 0 - 2 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
0 - 1 Luis María Soto Mediero (37')
0 - 2 Vitoriano Cabaleiro (38')
Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 0 - 2 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aragones de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Aragones de Zaragoza' en el partido 2 - 1 las salchichas peleonas Alineación oficial del equipo 'las salchichas peleonas' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,5 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aragones de Zaragoza

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Ignacio Lera Hernández de Aragones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): Adolfo Gallarza no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

las salchichas peleonas

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis María Soto Mediero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vitoriano Cabaleiro, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): salchichas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Jerome Spaul va quedar-se sol davant el porter Vicente Bernabé, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jerome Spaul que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de salchichas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 36 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Simion Matula, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Labayen Aranzabe de salchichas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Falero de salchichas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de salchichas, en Antonio Bascuñan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.