Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balbon Team (1436936) - Napoli.C.F. (1586527) » 458176465: T42/J6/IX

Liga 458176465 Información oficial sobre el partido 458176465 en Hattrick

01.02.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / IX.1588 (177083)

Balbon Team Alineación oficial del equipo 'Balbon Team' en el partido 2 - 1 Napoli.C.F. Alineación oficial del equipo 'Napoli.C.F.' en el partido
Jaime Berto (3') 1 - 0
1 - 1 Heriberto Villadóniga (23')
Jaime Berto (77') 2 - 1
Balbon Team Alineación oficial del equipo 'Balbon Team' en el partido 2 - 1 Napoli.C.F. Alineación oficial del equipo 'Napoli.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Balbon Team Alineación oficial del equipo 'Balbon Team' en el partido 4 - 1 Napoli.C.F. Alineación oficial del equipo 'Napoli.C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balbon Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jaime Berto rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jan Marc Mesquida, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Balbon. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jaime Berto xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Maestre Armada va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Flórez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Balbon va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Kiriam Izcariz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de Balbon Miquel Austrich va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luis Maestre Armada va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Kiriam Izcariz de Balbon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jaime Berto que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Napoli.C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Napoli.C.F. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Heriberto Villadóniga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fiorindo Francescoli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gandara Masferré sol davant la porteria al minut 87, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Napoli.C.F. creava perill des de la dreta al minut 89, però en Ignacio Soto Martínez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Heriberto Villadóniga desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gandara Masferré de Napoli.C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Pineda de Napoli.C.F. es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Maurici Miret, en lloc de córrer, relliscava.