Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston_Terias (1418405) - Los castilos (1586201) » 458174187: T42/J11/IX

Liga 458174187 Información oficial sobre el partido 458174187 en Hattrick

08.03.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / IX.1547 (177042)

Aston_Terias Alineación oficial del equipo 'Aston_Terias' en el partido 1 - 4 Los castilos Alineación oficial del equipo 'Los castilos' en el partido
Manuel Ventura Román (2') 1 - 0
1 - 1 Roberto Chacín (31')
1 - 2 David Besteiro (32')
1 - 3 Aliecer Moreno Diez (60')
1 - 4 Aliecer Moreno Diez (70')
Aston_Terias Alineación oficial del equipo 'Aston_Terias' en el partido 1 - 4 Los castilos Alineación oficial del equipo 'Los castilos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aston_Terias Alineación oficial del equipo 'Aston_Terias' en el partido 2 - 3 Los castilos Alineación oficial del equipo 'Los castilos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston_Terias

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Manuel Ventura Román, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Juan Luis Ramiro Gómez va estar a punt d'empatar per a Aston_Terias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Guillermo Durand va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Antonio Vallines va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Graaf de Aston_Terias va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los castilos

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Luis Cumbis va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Roberto Chacín podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En David Besteiro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): castilos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Aliecer Moreno Diez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al castilos per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Aliecer Moreno Diez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El castilos creava perill des de la dreta al minut 14, però en Mauro Solís Zuleta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Roberto Chacín desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aliecer Moreno Diez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Cumbis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 52 (Tirita): Al minut 52, David Besteiro de castilos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): castilos va fer una substitució al minut 71. Fernando Clus va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Orixe Rotareta.