Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Farsa FC (437400) - Fair Play Soccer Team (486872) » 458168494: T42/J2/IX

Liga 458168494 Información oficial sobre el partido 458168494 en Hattrick

04.01.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / IX.1446 (176941)

Farsa FC Alineación oficial del equipo 'Farsa FC' en el partido 3 - 2 Fair Play Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Fair Play Soccer Team' en el partido
Adrián Méndez (13') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Cabrio (64')
Ander Ventura Rodríguez (70') 2 - 1
2 - 2 José Laborde Barreres (72')
Adrián Méndez (80') 3 - 2
Farsa FC Alineación oficial del equipo 'Farsa FC' en el partido 3 - 2 Fair Play Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Fair Play Soccer Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Farsa FC Alineación oficial del equipo 'Farsa FC' en el partido 4 - 2 Fair Play Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Fair Play Soccer Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farsa FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 13 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Ricardo Ardilla va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Adrián Méndez se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 13 per a Farsa.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ander Ventura Rodríguez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador Adrián Méndez de Farsa, després de 80 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, Constancio Comunero gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Farsa a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ander Ventura Rodríguez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Rafael Calero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Lachezar Videnov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kasi Zialtzeta va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Benito.

Fair Play Soccer Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Pablo Longoria entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ALKRVM, un peu providencial d'en Eduardo Cabrio va situar el 1-1 al panell digital.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Laborde Barreres va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Ricardo Ardilla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ALKRVM que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 63, tothom va saber perquè en Eduardo Cabrio era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El ALKRVM va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Lalo Cebero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Cabrio de ALKRVM es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Josep Maria Roqué de ALKRVM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.