Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Smolenskhoff F.C (992754) - Deportivo Alavés Gasteiz (118065) » 458167334: T42/J6/IX

Liga 458167334 Información oficial sobre el partido 458167334 en Hattrick

01.02.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / IX.1425 (176920)

Real Smolenskhoff F.C Alineación oficial del equipo 'Real Smolenskhoff F.C' en el partido 1 - 0 Deportivo Alavés Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Deportivo Alavés Gasteiz' en el partido
Silvestre Platas (33') 1 - 0
Real Smolenskhoff F.C Alineación oficial del equipo 'Real Smolenskhoff F.C' en el partido 1 - 0 Deportivo Alavés Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Deportivo Alavés Gasteiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Smolenskhoff F.C Alineación oficial del equipo 'Real Smolenskhoff F.C' en el partido 1 - 4 Deportivo Alavés Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Deportivo Alavés Gasteiz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Smolenskhoff F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Eduardo Zugasti sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Silvestre Platas que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Angulo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Smolenskhoff la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Smolenskhoff a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Xil Filgueira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Gabriel Béiztegui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Marcèu Martí va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Puellas de Smolenskhoff va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fernando Puellas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Deportivo Alavés Gasteiz

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Manuel Pedreira de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Noroña Fabra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José Bujeda es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Pedro Noroña Fabra de Deportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.