Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Titánico de Laviana (1333242) - Club Deportiu Montsec (490532) » 458159683: T42/J11/IX

Liga 458159683 Información oficial sobre el partido 458159683 en Hattrick

08.03.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / IX.1288 (176783)

Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido 1 - 1 Club Deportiu Montsec Alineación oficial del equipo 'Club Deportiu Montsec' en el partido
Eduard Calmó (24') 1 - 0
1 - 1 Víctor Huinaguenta (47')
Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido 1 - 1 Club Deportiu Montsec Alineación oficial del equipo 'Club Deportiu Montsec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Titánico de Laviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánico de Laviana' en el partido 3 - 1 Club Deportiu Montsec Alineación oficial del equipo 'Club Deportiu Montsec' en el partido
Tiene mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Titánico de Laviana

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Titánico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eduard Calmó va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roberto Soler Turmo de Titánico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergi Cucala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a Titánico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Felipe Allueva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Paolo Valenzi del Titánico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabián Aniorte de Titánico es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Club Deportiu Montsec

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Víctor Huinaguenta era molt més ràpid que el defensa Eduard Calmó. Al minut 47, el jugador de Deportiu va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Pol Herados va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.