Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Jesusitos (1431602) - Yellow card FC (778476) » 458155101: T42/J14/IX

Liga 458155101 Información oficial sobre el partido 458155101 en Hattrick

29.03.2014 15:45:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / IX.1206 (176701)

C.F. Jesusitos Alineación oficial del equipo 'C.F. Jesusitos' en el partido 1 - 4 Yellow card FC Alineación oficial del equipo 'Yellow card FC' en el partido
0 - 1 Juan Manuel Pedrayes (5')
0 - 2 Gustavo Ramos Rivero (15')
0 - 3 Gustavo Ramos Rivero (26')
0 - 4 Pablo Sintes (49')
Diego Quevedo (63') 1 - 4
C.F. Jesusitos Alineación oficial del equipo 'C.F. Jesusitos' en el partido 1 - 4 Yellow card FC Alineación oficial del equipo 'Yellow card FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. Jesusitos Alineación oficial del equipo 'C.F. Jesusitos' en el partido 2 - 2 Yellow card FC Alineación oficial del equipo 'Yellow card FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Jesusitos

Goles Goles

  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del Jesusitos van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Diego Quevedo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al 43, Xuan Tello hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rafael Campezo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): Jesusitos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 64, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En José Luis Barreiro de Jesusitos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Casiano Pedroso de Jesusitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Yellow card FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Sintes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Manuel Pedrayes, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gustavo Ramos Rivero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Gustavo Ramos Rivero de Yellow va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Yellow per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 49. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pablo Sintes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joan Marc Frigola es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Claudio Esparraguerra.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Julio Claudio Esparraguerra de Yellow per doble groga al minut 69.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de Yellow, en Jorge Gazpio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.