Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blade Runners F.C (485615) - paios (1581959) » 458143642: T42/J4/IX

Liga 458143642 Información oficial sobre el partido 458143642 en Hattrick

18.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / IX.1002 (61273)

Blade Runners F.C Alineación oficial del equipo 'Blade Runners F.C' en el partido 1 - 2 paios Alineación oficial del equipo 'paios' en el partido
0 - 1 Diego Chapat (48')
Cristian Espinosa (58') 1 - 1
1 - 2 Mundial Solano (86')
Blade Runners F.C Alineación oficial del equipo 'Blade Runners F.C' en el partido 1 - 2 paios Alineación oficial del equipo 'paios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Blade Runners F.C Alineación oficial del equipo 'Blade Runners F.C' en el partido 2 - 3 paios Alineación oficial del equipo 'paios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,8 % 45,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blade Runners F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tom Walmsley va acabar en una passada genial cap al jugador de Runners Cristian Espinosa, que va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cristian Espinosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Fernando Fullana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Runners va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristian Espinosa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Fullana.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Arnatz Okerantza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Tom Walmsley s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Pablo Frometa semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

paios

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Chapat va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mundial Solano quedar desmarcat i marcar per a paios al minut 86. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del paios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iulian Ungurean, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alberto Zalla al minut 27 semblava entrar, però Óscar Verganza va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Catulo Cajoto va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de paios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iulian Ungurean va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mundial Solano de paios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.