Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociacion deportiva de cazorla (991058) - kinpulene (491225) » 458139279: T42/J5/IX

Liga 458139279 Información oficial sobre el partido 458139279 en Hattrick

25.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / IX.924 (61195)

Asociacion deportiva de cazorla Alineación oficial del equipo 'Asociacion deportiva de cazorla' en el partido 3 - 1 kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido
Bertomeu Canivell (40') 1 - 0
Isaac Francech (52') 2 - 0
2 - 1 Goren Lazurtegi (80')
Rodrigo Melo (85') 3 - 1
Asociacion deportiva de cazorla Alineación oficial del equipo 'Asociacion deportiva de cazorla' en el partido 3 - 1 kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Asociacion deportiva de cazorla Alineación oficial del equipo 'Asociacion deportiva de cazorla' en el partido 3 - 2 kinpulene Alineación oficial del equipo 'kinpulene' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociacion deportiva de cazorla

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Asociacion eren letals, i Bertomeu Canivell va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Asociacion van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Isaac Francech va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Rodrigo Melo va incrementar l'avantatge de Asociacion amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Asociacion van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Faustino da Pontenova des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Faustino da Pontenova, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Asociacion Faustino da Pontenova quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rolando Eliese Cuesta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Rolando Eliese Cuesta gairebé va marcar per a Asociacion des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Faustino da Pontenova de Asociacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Manuel Aimar de Asociacion va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

kinpulene

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, kinpulene seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Goren Lazurtegi va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Francisco Echevarriabengoa va estar a punt de posar per davant a kinpulene amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Jiménez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaume Ausina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Berto Polveiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): kinpulene va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Berto Polveiro va quedar-se sol davant el porter José Jiménez, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 50 de partit, quan un jugador de kinpulene, en Alberto Olaeta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): Berto Polveiro no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rafael Julve.