Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilanova i la Geltrú FC (488648) - Almonte (47921) » 458139043: T42/J3/IX

Liga 458139043 Información oficial sobre el partido 458139043 en Hattrick

11.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / IX.920 (61191)

Vilanova i la Geltrú FC Alineación oficial del equipo 'Vilanova i la Geltrú FC' en el partido 3 - 3 Almonte Alineación oficial del equipo 'Almonte' en el partido
Horacio Duarte (16') 1 - 0
1 - 1 Francisco Villachica (34')
1 - 2 Manuel Vázquez (39')
Emilio López González (41') 2 - 2
Batista Navarro (57') 3 - 2
3 - 3 Federico Maceda (62')
Vilanova i la Geltrú FC Alineación oficial del equipo 'Vilanova i la Geltrú FC' en el partido 3 - 3 Almonte Alineación oficial del equipo 'Almonte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Vilanova i la Geltrú FC Alineación oficial del equipo 'Vilanova i la Geltrú FC' en el partido 7 - 2 Almonte Alineación oficial del equipo 'Almonte' en el partido
Es un cenizo 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilanova i la Geltrú FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Vilanova va ser Horacio Duarte.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vilanova amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Emilio López González en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 57 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Batista Navarro llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Mario Fogassot de Vilanova gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Salva Gorcoa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomàs Joaniquet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Vilanova es va veure beneficiat per la polèmica al minut 72, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Batista Navarro va relliscar al moment de fer el xut i el porter Tomàs Joaniquet no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kasildo Urretxo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salva Gorcoa de Vilanova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Severo Lanza de Vilanova es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Almonte

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Almonte. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Francisco Villachica xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Manuel Vázquez va superar per velocitat Adrián Lanzuela per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Federico Maceda per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Almonte va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Villachica, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Lucas Jayaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Javier Somalo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Andrei Mitroi de Almonte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francisco Villachica s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Anisio Casateita va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lucas Jayaga.