Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaotico Fc (1590994) - combatients2 (435291) » 458136488: T42/J8/IX

Liga 458136488 Información oficial sobre el partido 458136488 en Hattrick

15.02.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / IX.874 (61145)

Kaotico Fc Alineación oficial del equipo 'Kaotico Fc' en el partido 1 - 3 combatients2 Alineación oficial del equipo 'combatients2' en el partido
0 - 1 Víctor Miguel Alastrué (9')
0 - 2 Aleix Travé (24')
0 - 3 Xose Meilán (32')
Manuel Villena (65') 1 - 3
Kaotico Fc Alineación oficial del equipo 'Kaotico Fc' en el partido 1 - 3 combatients2 Alineación oficial del equipo 'combatients2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kaotico Fc Alineación oficial del equipo 'Kaotico Fc' en el partido 2 - 2 combatients2 Alineación oficial del equipo 'combatients2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaotico Fc

Goles Goles

  • 136 Minuto 65 (Gol evento especial inexperiencia rival): Eladi Askargota va deixar patent la seva inexperiència al minut 65, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Manuel Villena va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 3 per a Kaotico.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 34. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Fernando Delaunet la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Fernando Delaunet va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Manuel Villena no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Víctor Tamayo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Kaotico, però el xut de Victoriano de la Calle va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Urkoi Zirolalde de Kaotico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Narcís Alberola ocupà el lloc d'en Valentín Campos al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Kaotico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

combatients2

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a combatients2 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Víctor Miguel Alastrué.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aleix Travé, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pere Anton Vives va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Xose Meilán la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kaotico. La jugada d'estratègia del combatients2 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Xose Meilán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere Anton Vives. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Xose Meilán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Xose Meilán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Després de 60 minuts, combatients2 va veure com el seu jugador Javier Tarruella havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Víctor Tamayo entraria per ocupar el seu lloc.