Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estruendos (441429) - Virgilius (1431705) » 458134222: T42/J2/IX

Liga 458134222 Información oficial sobre el partido 458134222 en Hattrick

04.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / IX.834 (61105)

estruendos Alineación oficial del equipo 'estruendos' en el partido 4 - 0 Virgilius Alineación oficial del equipo 'Virgilius' en el partido
Biagio Rosanelli (7') 1 - 0
Benin Zufia (38') 2 - 0
Jusèp Loís Albà (47') 3 - 0
Luis Agudo (75') 4 - 0
estruendos Alineación oficial del equipo 'estruendos' en el partido 4 - 0 Virgilius Alineación oficial del equipo 'Virgilius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
estruendos Alineación oficial del equipo 'estruendos' en el partido 5 - 0 Virgilius Alineación oficial del equipo 'Virgilius' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estruendos

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Biagio Rosanelli de estruendos aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan estruendos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benin Zufia des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Jusèp Loís Albà de estruendos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Agudo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a estruendos.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Pereira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Jusèp Loís Albà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Adelmo Humeres gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Núñez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Balbín Villalaúd de estruendos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Benin Zufia ocupà el lloc d'en Àngel Fargas al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de estruendos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): estruendos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Tarruella no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Balbín Villalaúd al camp.

Virgilius

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Àngel Fargas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ernesto Artal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Virgilius va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Aller, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Doblado de Virgilius amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Aller de Virgilius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72 de partit, Guillermo Aller de Virgilius va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.