Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FiesterosVK (1334132) - CDF Los Labrantes (1460302) » 458130373: T42/J5/IX

Liga 458130373 Información oficial sobre el partido 458130373 en Hattrick

25.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / IX.765 (61036)

FiesterosVK Alineación oficial del equipo 'FiesterosVK' en el partido 3 - 1 CDF Los Labrantes Alineación oficial del equipo 'CDF Los Labrantes' en el partido
Ignacio Cabero (27') 1 - 0
1 - 1 Felipe Soto Díez (79')
Eufrasio Gassol (88') 2 - 1
Kiriam Quadra-Salcedo (89') 3 - 1
FiesterosVK Alineación oficial del equipo 'FiesterosVK' en el partido 3 - 1 CDF Los Labrantes Alineación oficial del equipo 'CDF Los Labrantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FiesterosVK Alineación oficial del equipo 'FiesterosVK' en el partido 4 - 0 CDF Los Labrantes Alineación oficial del equipo 'CDF Los Labrantes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FiesterosVK

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Ignacio Cabero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador Eufrasio Gassol de FiesterosVK, després de 88 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de FiesterosVK. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kiriam Quadra-Salcedo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Miguel Erarrizaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Pepito Colina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Abaigar Arellano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Erarrizaga de FiesterosVK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eufrasio Gassol de FiesterosVK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Kiriam Quadra-Salcedo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ramón Sánchez Saviñón.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Feliciano Martínez Ibañez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

CDF Los Labrantes

Goles Goles

  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Labrantes eren letals, i Felipe Soto Díez va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Labrantes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Felipe Soto Díez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Gerardo Tercero de Labrantes es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de David Imbroda, el jugador de Labrantes va ser expulsat al minut 87.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Francisco Maldonado després que el jugador de Labrantes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Jimeno Riva de Labrantes va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Gutiérrez va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Ignacio Martínez Díaz ocupà el lloc d'en Alberto Rubia al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Labrantes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.