Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Carallots (1462292) - FC ALBERA (314944) » 458126693: T42/J9/IX

Liga 458126693 Información oficial sobre el partido 458126693 en Hattrick

22.02.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / IX.699 (60970)

Gruekin Bol Alineación oficial del equipo 'Gruekin Bol' en el partido 4 - 1 F.C.Moyavid Alineación oficial del equipo 'F.C.Moyavid' en el partido
0 - 1 Antonio Páramo Ortiz (34')
Kasi Gabiria (35') 1 - 1
Òscar Verntallat (38') 2 - 1
Pepito Estúñiga Diez (82') 3 - 1
Mikel Hayos (87') 4 - 1
Gruekin Bol Alineación oficial del equipo 'Gruekin Bol' en el partido 4 - 1 F.C.Moyavid Alineación oficial del equipo 'F.C.Moyavid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gruekin Bol Alineación oficial del equipo 'Gruekin Bol' en el partido 6 - 0 F.C.Moyavid Alineación oficial del equipo 'F.C.Moyavid' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gruekin Bol

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Gruekin amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Kasi Gabiria en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Òscar Verntallat, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Gruekin va augmentar la diferència quan Pepito Estúñiga Diez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mikel Hayos es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Nikifor Tzvetkovski del Gruekin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Liviu Drăgan va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Juanjo Varano de Gruekin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Seguís Piernas al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mikel Hayos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Liviu Drăgan de Gruekin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Jarosław Gromuł de Gruekin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.Moyavid

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Albert Xanxo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C.Moyavid, Antonio Páramo Ortiz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Òscar Verntallat va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lázaro Almazán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jesús Ferrero, el jugador de F.C.Moyavid va ser expulsat al minut 73.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Alfredo Cagiga, de F.C.Moyavid, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Regino Fagoaga el va substituir.
  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de F.C.Moyavid, en Jesús Ferrero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.