Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Elegidos de Meridiano (797676) - JorgeHP C.F. (777728) » 458116538: T42/J6/IX

Liga 458116538 Información oficial sobre el partido 458116538 en Hattrick

01.02.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / IX.518 (60789)

Los Elegidos de Meridiano Alineación oficial del equipo 'Los Elegidos de Meridiano' en el partido 3 - 2 JorgeHP C.F. Alineación oficial del equipo 'JorgeHP C.F.' en el partido
0 - 1 José María Villafañe (16')
Juan Luis Martínez Gil (17') 1 - 1
Juan Luis Martínez Gil (38') 2 - 1
2 - 2 Florenci Pañella (48')
Martzelo Ertzilurrutia (82') 3 - 2
Los Elegidos de Meridiano Alineación oficial del equipo 'Los Elegidos de Meridiano' en el partido 3 - 2 JorgeHP C.F. Alineación oficial del equipo 'JorgeHP C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Elegidos de Meridiano Alineación oficial del equipo 'Los Elegidos de Meridiano' en el partido 3 - 1 JorgeHP C.F. Alineación oficial del equipo 'JorgeHP C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Elegidos de Meridiano

Goles Goles

  • 110 Minuto 17 (Gol de falta): L'empat per part de Meridiano va arribar al minut 17 quan Juan Luis Martínez Gil va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Juan Luis Martínez Gil va donar a Meridiano un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Eduardo Calzada entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Meridiano, un peu providencial d'en Martzelo Ertzilurrutia va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Paco Sisandes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Meridiano.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Meridiano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Banin Marín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodrigo Varona Rojas.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Meridiano van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ismâîl Brnoussi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Banin Marín de Meridiano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Juan Luis Martínez Gil va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Meridiano va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Martzelo Ertzilurrutia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulín Buaes.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Suñer de Meridiano es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Iván Tobalina de Meridiano es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

JorgeHP C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En José María Villafañe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de JorgeHP va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Florenci Pañella, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 55 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José María Villafañe va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Óscar Suñer el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan José María Villafañe va estar a punt de posar per davant a JorgeHP amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Yagüe Amengual va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Israel Abánades de JorgeHP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.