Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naranja_Mecanica (794832) - Tuercas F.C. (122447) » 458116027: T42/J3/IX

Liga 458116027 Información oficial sobre el partido 458116027 en Hattrick

11.01.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / IX.509 (60780)

Naranja_Mecanica Alineación oficial del equipo 'Naranja_Mecanica' en el partido 2 - 3 Tuercas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tuercas F.C.' en el partido
0 - 1 Josep Maria Aguilà (27')
0 - 2 Josep Maria Aguilà (44')
0 - 3 Raúl Ordoñez (44')
Iñaki Castrovido (82') 1 - 3
Vicente Osorio Bazan (83') 2 - 3
Naranja_Mecanica Alineación oficial del equipo 'Naranja_Mecanica' en el partido 2 - 3 Tuercas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tuercas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Naranja_Mecanica Alineación oficial del equipo 'Naranja_Mecanica' en el partido 3 - 2 Tuercas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tuercas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,9 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naranja_Mecanica

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Naranja_Mecanica. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Iñaki Castrovido xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Vicente Osorio Bazan va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Naranja_Mecanica: 2 a 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Iñaki Castrovido quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Juan Echaburu de Naranja_Mecanica es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Manuel Pla no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Señor de Naranja_Mecanica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Javier Churruca ocupà el lloc d'en Bernardo Cipamocha al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Naranja_Mecanica quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de Naranja_Mecanica, en Alejandro Garbijo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Javier Churruca de Naranja_Mecanica va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Urquiola va prendre el seu rol al minut 44.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Alejandro Garbijo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tuercas F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Quan passaven 27 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Tuercas. En Josep Maria Aguilà va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Al minut 44 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Tuercas, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Josep Maria Aguilà va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Josep Maria Aguilà sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Raúl Ordoñez que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Òscar Barrués quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas Cuaga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 44 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Merino es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Ordoñez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Maria Aguilà.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Merino de Tuercas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.