Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Varella (485381) - kayb (988093) » 458100102: T42/J11/IX

Liga 458100102 Información oficial sobre el partido 458100102 en Hattrick

08.03.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / IX.224 (60495)

d.lasliras Alineación oficial del equipo 'd.lasliras' en el partido 2 - 1 fanso Alineación oficial del equipo 'fanso' en el partido
0 - 1 Guillermo Spínola (57')
Rafael Arroyo (80') 1 - 1
Edgar Bravo (86') 2 - 1
d.lasliras Alineación oficial del equipo 'd.lasliras' en el partido 2 - 1 fanso Alineación oficial del equipo 'fanso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
d.lasliras Alineación oficial del equipo 'd.lasliras' en el partido 4 - 0 fanso Alineación oficial del equipo 'fanso' en el partido
Tiene mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

d.lasliras

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del d.lasliras s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rafael Arroyo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els seguidors del d.lasliras contenien la respiració mentre en Edgar Bravo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Rafael Arroyo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de d.lasliras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 7 en Elbo Ezquerdo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Tortosa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 224 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Al minut 34, d.lasliras va disposar d'un penal a favor, però el xut de Rafael Arroyo va ser aturat per Juan Ellaurri.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andrei Filip va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Bravo de d.lasliras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Mihai Simon ocupà el lloc d'en Cristi Şimota al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de d.lasliras quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Mihai Simon no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el d.lasliras amb un home menys.

fanso

Goles Goles

  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de fanso eren letals, i Guillermo Spínola va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Piper Portageiro de fanso va fallar un penal al minut 75. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pepito Lezaun s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): fanso va fer una substitució al minut 61. Pablo Errea va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Valcarce.