Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inbound Faith (486489) - arros al forn (1457210) » 458088239: T42/J14/IX

Liga 458088239 Información oficial sobre el partido 458088239 en Hattrick

29.03.2014 15:40:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / IX.12 (60283)

Inbound Faith Alineación oficial del equipo 'Inbound Faith' en el partido 1 - 4 S.D. Abama Alineación oficial del equipo 'S.D. Abama' en el partido
0 - 1 Ricardo Filomena (33')
Daniel Arnau (53') 1 - 1
1 - 2 Timoteu Monllor (78')
1 - 3 Adrián Verlo (85')
1 - 4 Ask Brorson (89')
Inbound Faith Alineación oficial del equipo 'Inbound Faith' en el partido 1 - 4 S.D. Abama Alineación oficial del equipo 'S.D. Abama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inbound Faith Alineación oficial del equipo 'Inbound Faith' en el partido 2 - 0 S.D. Abama Alineación oficial del equipo 'S.D. Abama' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inbound Faith

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Daniel Arnau igualava per Inbound en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Inbound per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Luis Arias va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en José Melgarejo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Inbound va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Esteban Caicedo no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Miguel Florit va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Silo Callejo de Inbound es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

S.D. Abama

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Abama va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ricardo Filomena va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Timoteu Monllor sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 78 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Abama eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 85, Adrián Verlo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Abama va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ask Brorson la va transformar en el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Melgarejo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Abama que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Laplaceta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Abama va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Timoteu Monllor va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ask Brorson de Abama es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timoteu Monllor de Abama va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.