Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinosaurios FC (800454) - Reventaos FC (1431478) » 458085863: T42/J8/VIII

Liga 458085863 Información oficial sobre el partido 458085863 en Hattrick

15.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VIII.2018 (179561)

Los chicos de Roci Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Roci' en el partido 1 - 2 Turkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Turkers F.C.' en el partido
Rien van Stolberg (3') 1 - 0
1 - 1 Zigmas Apanskas (69')
1 - 2 Hasan Çelik (70')
Los chicos de Roci Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Roci' en el partido 1 - 2 Turkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Turkers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los chicos de Roci Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Roci' en el partido 2 - 0 Turkers F.C. Alineación oficial del equipo 'Turkers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de Roci

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a chicos va ser Rien van Stolberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Rien van Stolberg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 8, però una magnífica aturada de Bartłomiej Malkiewicz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Lolo Abas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Pelliciari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Pablo Ramos Cerro de chicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gaspar Watson, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Turkers F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Zigmas Apanskas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Turkers.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Turkers va ser finalitzada des de l'esquerra per Hasan Çelik al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Osuna va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Turkers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Turkers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Bourrier, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Turkers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Arno Rotzetter des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Jairo Dura va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Fernando Osuna de Turkers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.