Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Layos FC (1458204) - Sony Team FC (488281) » 458084734: T42/J6/VIII

Liga 458084734 Información oficial sobre el partido 458084734 en Hattrick

01.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VIII.1998 (179541)

Globertrotters Alineación oficial del equipo 'Globertrotters' en el partido 2 - 0 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
Felipe Fernández Santillana (21') 1 - 0
Alfonso Ros (77') 2 - 0
Globertrotters Alineación oficial del equipo 'Globertrotters' en el partido 2 - 0 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Globertrotters Alineación oficial del equipo 'Globertrotters' en el partido 0 - 1 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Globertrotters

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Felipe Fernández Santillana, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Globertrotters se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfonso Ros va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Ablitas va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Francisco Jorge da Costa aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Globertrotters va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Ablitas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Felipe Fernández Santillana de Globertrotters es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Fene C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Salvador Luís Mendes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fene Frédéric Meeuws quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alberto Del Rosario Catepillán l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alberto Del Rosario Catepillán ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nguyễn Viết Bảo després que el jugador de Fene li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Márton Brezovszky que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.