Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duying (435274) - A.V.Palmeiro (1599455) » 458078890: T42/J1/VIII

Liga 458078890 Información oficial sobre el partido 458078890 en Hattrick

28.12.2013 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VIII.1894 (179437)

Duying Alineación oficial del equipo 'Duying' en el partido 0 - 3 A.V.Palmeiro Alineación oficial del equipo 'A.V.Palmeiro' en el partido
0 - 1 Armando Cubero Arévalo (64')
0 - 2 Juan Carlos Calvache (82')
0 - 3 Fernando Gallego (84')
Duying Alineación oficial del equipo 'Duying' en el partido 0 - 3 A.V.Palmeiro Alineación oficial del equipo 'A.V.Palmeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Duying Alineación oficial del equipo 'Duying' en el partido 2 - 3 A.V.Palmeiro Alineación oficial del equipo 'A.V.Palmeiro' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duying

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ignacio Tallón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Duying se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Navarro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al 88, Jesús Ignacio Sabater hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hugo Francisco Villamayor. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Duying va fer una substitució al minut 20. José David Ortiz Osborne va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roberto Checa-Rubio.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Duying, en Jesús Ignacio Sabater, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

A.V.Palmeiro

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El porter de Palmeiro va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Armando Cubero Arévalo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Juan Carlos Calvache de Palmeiro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Fernando Gallego va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Haritz Zurimendi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Claudio Pavone va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Claudio Pavone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan José Badenes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Haritz Zurimendi ja els havia advertit que el porter contrari, en Claudio Pavone, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harri Retolatza.