Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de l'Alt Empordà (775209) - Columbia Couriers F.C (1419644) » 458078861: T42/J8/VIII

Liga 458078861 Información oficial sobre el partido 458078861 en Hattrick

15.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VIII.1893 (179436)

U.D.Veras Alineación oficial del equipo 'U.D.Veras' en el partido 1 - 5 infils CF Alineación oficial del equipo 'infils CF' en el partido
0 - 1 Antonio Jesús Fassnacht (15')
0 - 2 Paul Dagnelie (18')
0 - 3 Matteo Serretti (29')
Matthias Rümker (55') 1 - 3
1 - 4 Adrián Villar (74')
1 - 5 陆 (Lu) 希邦 (Xibang) (81')
U.D.Veras Alineación oficial del equipo 'U.D.Veras' en el partido 1 - 5 infils CF Alineación oficial del equipo 'infils CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Veras Alineación oficial del equipo 'U.D.Veras' en el partido 0 - 2 infils CF Alineación oficial del equipo 'infils CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Veras

Goles Goles

  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 55 en Tommaso Cavagnola va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Matthias Rümker podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de U.D.Veras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kostas Koukos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tommaso Cavagnola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

infils CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del infils van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Jesús Fassnacht va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paul Dagnelie de infils l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Géza Csobán entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al infils, un peu providencial d'en Matteo Serretti va situar el 0-3 al panell digital.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrián Villar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): 陆 (Lu) 希邦 (Xibang) de infils va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Jesús Fassnacht va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Jesús Fassnacht de infils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Nogawiec de infils va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.