Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Córdoba CF (1338389) - AC MINI BARCELONA (995176) » 458078415: T42/J7/VIII

Liga 458078415 Información oficial sobre el partido 458078415 en Hattrick

08.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VIII.1885 (179428)

Navarrian Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Navarrian Club de Futbol' en el partido 1 - 0 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
Jiří Vaňák (83') 1 - 0
Navarrian Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Navarrian Club de Futbol' en el partido 1 - 0 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Navarrian Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Navarrian Club de Futbol' en el partido 2 - 0 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navarrian Club de Futbol

Goles Goles

  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Corria el minut 83, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Navarrian s'avançava en el marcador després que en Jiří Vaňák xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Navarrian va ser a punt de marcar al minut 23, quan el seu jugador Iván Martínez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Jiří Vaňák del Navarrian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Navarrian va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Martínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Navarrian va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franciszek Durczak va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabrizio Campani.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Raúl Ferrán va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Navarrian estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): Oscar van Westerloo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Vega Magaz

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 61 (Ocasión evento especial): Valèri Dolcet va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 61, però no s'esperava que en Antony Belaud, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Sergio Manuel Pardo Melón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Peñalver.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Passats 59 minuts de joc, en Alfonso Puigcerver de Magaz va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.