Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MORCILLAS DE BURGOS ACDC (493438) - jubilados (307640) » 458077611: T42/J3/VIII

Liga 458077611 Información oficial sobre el partido 458077611 en Hattrick

11.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VIII.1871 (179414)

Famet Team Alineación oficial del equipo 'Famet Team' en el partido 2 - 2 Athletic silenc Alineación oficial del equipo 'Athletic silenc' en el partido
Marko Küsperth (33') 1 - 0
1 - 1 Jakub Heda (34')
1 - 2 Jakub Heda (63')
Marko Küsperth (77') 2 - 2
Famet Team Alineación oficial del equipo 'Famet Team' en el partido 2 - 2 Athletic silenc Alineación oficial del equipo 'Athletic silenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Famet Team Alineación oficial del equipo 'Famet Team' en el partido 1 - 2 Athletic silenc Alineación oficial del equipo 'Athletic silenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Famet Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Tommy Speake s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Marko Küsperth, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Famet el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marko Küsperth va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Campanario va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Famet va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en José Manuel Sarrasqueta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirosław Kobus de Famet es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Mirosław Kobus va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Athletic silenc

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Jakub Heda va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Athletic va ser finalitzada des de l'esquerra per Jakub Heda al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ragge Hybo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Agildo Pedra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Agildo Pedra va desviar el xut final de 罗 (Luo) 秉南 (Bingnan) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ragge Hybo es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): 罗 (Luo) 秉南 (Bingnan) de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!