Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DebugModeOn (31005) - Targaryen United Club (315342) » 458076832: T42/J5/VIII

Liga 458076832 Información oficial sobre el partido 458076832 en Hattrick

25.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VIII.1857 (179400)

DebugModeOn Alineación oficial del equipo 'DebugModeOn' en el partido 3 - 4 Targaryen United Club Alineación oficial del equipo 'Targaryen United Club' en el partido
Sólmundur Langgaard (2') 1 - 0
Roderik Adriaanse (27') 2 - 0
2 - 1 Daniel Villar (37')
2 - 2 Francisco Macario (60')
Sólmundur Langgaard (62') 3 - 2
3 - 3 Francisco Macario (71')
3 - 4 Francisco Jesús Manzano Ruiz (80')
DebugModeOn Alineación oficial del equipo 'DebugModeOn' en el partido 3 - 4 Targaryen United Club Alineación oficial del equipo 'Targaryen United Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
DebugModeOn Alineación oficial del equipo 'DebugModeOn' en el partido 4 - 2 Targaryen United Club Alineación oficial del equipo 'Targaryen United Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DebugModeOn

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sólmundur Langgaard ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DebugModeOn es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): DebugModeOn sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Roderik Adriaanse va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 120 Minuto 62 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Sólmundur Langgaard al minut 62, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al DebugModeOn i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Daniel Flórez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oskars Ozoliņš va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iván Díaz de Lavandero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Eric Florit va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DebugModeOn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Daniel Flórez de DebugModeOn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sólmundur Langgaard de DebugModeOn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Bergur Jakobsen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de DebugModeOn estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Targaryen United Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Targaryen va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Daniel Villar va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 60 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Francisco Macario.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Francisco Macario, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 71.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Targaryen prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Francisco Jesús Manzano Ruiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 26 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Baldiri Pera va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Osvaldo Vidali va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Peña Lorca de Targaryen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavi Penella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.