Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Novallas Team (1596918) - NUMANCIA DE SORIA (1459804) » 458076106: T42/J5/VIII

Liga 458076106 Información oficial sobre el partido 458076106 en Hattrick

25.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VIII.1844 (179387)

Miudiño FC Alineación oficial del equipo 'Miudiño FC' en el partido 3 - 0 NUMANCIA DE SORIA Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA DE SORIA' en el partido
Julio Pfingsthorn (66') 1 - 0
Richard Ahorn (73') 2 - 0
Kazimierz Felisiak (75') 3 - 0
Miudiño FC Alineación oficial del equipo 'Miudiño FC' en el partido 3 - 0 NUMANCIA DE SORIA Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA DE SORIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Miudiño FC Alineación oficial del equipo 'Miudiño FC' en el partido 5 - 0 NUMANCIA DE SORIA Alineación oficial del equipo 'NUMANCIA DE SORIA' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miudiño FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Miudiño s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Julio Pfingsthorn per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Miudiño va aconseguir el 2 - 0 quan Richard Ahorn va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Miudiño va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kazimierz Felisiak va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Miudiño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Pfingsthorn ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NUMANCIA. La jugada d'estratègia del Miudiño per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Richard Ahorn va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Campanga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aurelio Irrthum estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Miudiño per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 47, quan Julio Pfingsthorn va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

NUMANCIA DE SORIA

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Quiñones que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a NUMANCIA al minut 35, però el xut de Bolívar Zúñiga va topar amb la tanca defensiva.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): NUMANCIA va estar a punt de marcar quan Bolívar Zúñiga va fer una passada impressionant a Rafael Guardado, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.