Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Fénix jr (1340150) - C.D Bosco de Arevalo (122917) » 458070514: T42/J6/VIII

Liga 458070514 Información oficial sobre el partido 458070514 en Hattrick

01.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VIII.1744 (179287)

Maus F.C Alineación oficial del equipo 'Maus F.C' en el partido 1 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
Stéphane Firmin (65') 1 - 0
1 - 1 Marc Carreté (73')
Maus F.C Alineación oficial del equipo 'Maus F.C' en el partido 1 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maus F.C Alineación oficial del equipo 'Maus F.C' en el partido 3 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maus F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Maus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 65 Stéphane Firmin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Maus van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tibe Meltens, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Maus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Otílio Messiano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Otílio Messiano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Maus.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

C.D Bosco de Arevalo

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Marc Carreté va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Anssi Lahtinen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Martínez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Constantin Tomegea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Antonio Naharro va estar a punt de posar per davant a Arevalo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Benedit va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismael Soldevilla de Arevalo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Ismael Soldevilla de Arevalo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ramón Romero no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Antonio Naharro no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.