Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Esperanza (1461577) - silkar (1437546) » 458064629: T42/J5/VIII

Liga 458064629 Información oficial sobre el partido 458064629 en Hattrick

25.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VIII.1639 (179182)

C.D. Esperanza Alineación oficial del equipo 'C.D. Esperanza' en el partido 3 - 0 silkar Alineación oficial del equipo 'silkar' en el partido
Vladimir Kostadinchev (31') 1 - 0
Vladimir Kostadinchev (40') 2 - 0
Andy Sloan (47') 3 - 0
C.D. Esperanza Alineación oficial del equipo 'C.D. Esperanza' en el partido 3 - 0 silkar Alineación oficial del equipo 'silkar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Esperanza Alineación oficial del equipo 'C.D. Esperanza' en el partido 2 - 0 silkar Alineación oficial del equipo 'silkar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Esperanza

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Vladimir Kostadinchev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Esperanza.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Esperanza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vladimir Kostadinchev va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Esperanza a 3 - 0. Andy Sloan va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hugo Bagazgoitia es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Uygur Berfu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergi Vaello de Esperanza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Iván Rodríguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

silkar

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de silkar va anar a parar a la dreta de l'atac on en 叶 (Ye) 偌麟 (Ruolin), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Servando Lanús, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): 叶 (Ye) 偌麟 (Ruolin) va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 81.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): silkar van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Servando Lanús no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del silkar puguin veure en Tobías Guerbillano jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Diogo Illán el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Miquel Alexandre ocupà el lloc d'en Diogo Illán al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de silkar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.