Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Feos F.C. (1590574) - Sant Andreu 154 (121214) » 458063146: T42/J13/VIII

Liga 458063146 Información oficial sobre el partido 458063146 en Hattrick

22.03.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VIII.1612 (179155)

Corios Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Corios Futbol Club' en el partido 4 - 0 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
Anzelm Musiał (8') 1 - 0
Enrique José Maldonado (34') 2 - 0
Chinés Imizcoz (77') 3 - 0
Zühtü Sakıp (80') 4 - 0
Corios Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Corios Futbol Club' en el partido 4 - 0 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corios Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Corios Futbol Club' en el partido 3 - 0 Inforjam C.F. Alineación oficial del equipo 'Inforjam C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corios Futbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corios s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Anzelm Musiał per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enrique José Maldonado es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Chinés Imizcoz va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 77.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Zühtü Sakıp va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Corios ho intentava per la dreta per mitjà de Lukas Alexandersson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Lucjan Ślifirski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Balsalobre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 33, tothom va saber perquè en Terje Hjelmeland era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Anzelm Musiał, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zühtü Sakıp de Corios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Lucjan Ślifirski va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Inforjam C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Jaume Caldentey va encarar al porter al 27, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Inforjam van pujar a rematar. Però en Arnoud Couperus la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Harald Schween després que el jugador de Inforjam li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Inforjam, en Arnoud Couperus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.