Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THUGCREW3 (487509) - Weed Team F.C. (1368217) » 458058811: T42/J7/VIII

Liga 458058811 Información oficial sobre el partido 458058811 en Hattrick

08.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VIII.1535 (179078)

Patapum palante Alineación oficial del equipo 'Patapum palante' en el partido 4 - 1 Weed Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Weed Team F.C.' en el partido
Claude Maître (11') 1 - 0
1 - 1 Armando Ferrándiz (27')
Petter Stensson (50') 2 - 1
Claude Maître (54') 3 - 1
Petter Stensson (59') 4 - 1
Patapum palante Alineación oficial del equipo 'Patapum palante' en el partido 4 - 1 Weed Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Weed Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Patapum palante Alineación oficial del equipo 'Patapum palante' en el partido 5 - 0 Weed Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Weed Team F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapum palante

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Claude Maître va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Patapum.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Claude Maître va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Petter Stensson, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Patapum i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 54 minuts de joc. Mentre en Claude Maître el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Patapum va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Petter Stensson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ludgero da Costa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vlastimil Kubovec no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ludgero da Costa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teitur Friðriksson va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Julien Winkenbach per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christophe Bigeard va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Petter Stensson, que no va rendir al seu nivell habitual.

Weed Team F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Armando Ferrándiz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Vlastimil Kubovec va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Weed van sortir al contraatac amb encert al minut 74, però Jukka Ojamäki no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Weed van seguir progressant per la banda dreta. Joaquín Barreiro va tenir la seva oportunitat al minut 77, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Lech Białek, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.