Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar Castell (490680) - Allstars23 F.C. (1418522) » 458057898: T42/J3/VIII

Liga 458057898 Información oficial sobre el partido 458057898 en Hattrick

11.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VIII.1519 (179062)

F.C. Copenhague Alineación oficial del equipo 'F.C. Copenhague' en el partido 1 - 1 Boluditos Alineación oficial del equipo 'Boluditos' en el partido
0 - 1 Eduardo Ortiz Avilés (23')
Iván Ibañez Corvera (52') 1 - 1
F.C. Copenhague Alineación oficial del equipo 'F.C. Copenhague' en el partido 1 - 1 Boluditos Alineación oficial del equipo 'Boluditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Copenhague Alineación oficial del equipo 'F.C. Copenhague' en el partido 1 - 5 Boluditos Alineación oficial del equipo 'Boluditos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Copenhague

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el Copenhague va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Iván Ibañez Corvera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Copenhague Jaume Ramon Obrador quasi va assolir l'empat al minut 24 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Copenhague va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josep Maria Bellot en un 1 contra 1 amb el porter Mehdi Ghroubi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Copenhague va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ernesto Carbajo va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Pont Huerta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaime De Oro.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Copenhague va fer una substitució al minut 83. Josep Maria Bellot va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pràxedes Solbes.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Copenhague puguin veure en Pràxedes Solbes jugant de nou; ja que al minut 84 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ezki Estrata el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Boluditos

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eduardo Ortiz Avilés que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Boluditos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miroslav Žaba, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 274 Minuto 85 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 85 la va desaprofitar Eduardo Ortiz Avilés de Boluditos, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Percival Linklater de Boluditos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Telmo Aguayo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Andrzej Gaziński de Boluditos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mehdi Ghroubi va prendre el seu rol al minut 22.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan Percival Linklater va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 86, Boluditos sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.