Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montejo Utd (30533) - AlTravesaño (993835) » 458051595: T42/J9/VIII

Liga 458051595 Información oficial sobre el partido 458051595 en Hattrick

22.02.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VIII.1406 (178949)

BabyWolves Alineación oficial del equipo 'BabyWolves' en el partido 4 - 2 quintillo Alineación oficial del equipo 'quintillo' en el partido
Rijk Heylen (44') 1 - 0
Leonid Lenskiy (44') 2 - 0
2 - 1 Paz Eldar (48')
Jan Berkheimer (75') 3 - 1
Marc Gasteyer (76') 4 - 1
4 - 2 Filomeno Cangas (84')
BabyWolves Alineación oficial del equipo 'BabyWolves' en el partido 4 - 2 quintillo Alineación oficial del equipo 'quintillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BabyWolves Alineación oficial del equipo 'BabyWolves' en el partido 3 - 0 quintillo Alineación oficial del equipo 'quintillo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BabyWolves

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rijk Heylen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BWV se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Leonid Lenskiy va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BWV van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jan Berkheimer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BWV va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marc Gasteyer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dobroslav Šrytr va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Luis Elorregui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dobroslav Šrytr, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dobroslav Šrytr va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Roger Vatle de BWV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

quintillo

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, quintillo seguien lluitant fins al final. Al minut 48, fruit d'aquests esforços, Paz Eldar va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): quintillo sabia com jugar al contraatac, i al minut 84, Filomeno Cangas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del quintillo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Patrick Del Greco no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paz Eldar de quintillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): quintillo va fer una substitució al minut 40. Sergi Recasens va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Santiago Barrio.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Sergi Recasens, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Patrizio Ubide estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.