Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayistas (1579033) - F.C. San Lorenzo (798624) » 458051061: T42/J1/VIII

Liga 458051061 Información oficial sobre el partido 458051061 en Hattrick

28.12.2013 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VIII.1397 (178940)

Atlétik Industrial Alineación oficial del equipo 'Atlétik Industrial' en el partido 3 - 3 Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido
0 - 1 Lamont Gibbons (2')
Władysław Podkowiak (3') 1 - 1
Eckhard Weigend (35') 2 - 1
Władysław Podkowiak (58') 3 - 1
3 - 2 Arthur Espa (62')
3 - 3 Arthur Espa (71')
Atlétik Industrial Alineación oficial del equipo 'Atlétik Industrial' en el partido 3 - 3 Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlétik Industrial Alineación oficial del equipo 'Atlétik Industrial' en el partido 2 - 1 Piratas del Illes Medes Alineación oficial del equipo 'Piratas del Illes Medes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlétik Industrial

Goles Goles

  • 112 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Industrial s'esgargamellaven dempeus per esperonar Władysław Podkowiak que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 3 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Industrial s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Eckhard Weigend per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Industrial va aconseguir el 3 - 1 quan Władysław Podkowiak va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Andy Mirbach, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Piratas del Illes Medes

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lamont Gibbons va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Piratas van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 62 quan Arthur Espa sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Piratas van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 71, quan Arthur Espa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Salim Afanador no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jerôme Vervaecke estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Władysław Podkowiak? Un error clamorós seu va donar a Lamberto Sáenz Barrio una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Jerôme Vervaecke va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adrián Ibaizábal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Piratas, en Arthur Espa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alberto Neyra va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.