Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nesapoo (772319) - Rapido de Ourense (774894) » 458050310: T42/J10/VIII

Liga 458050310 Información oficial sobre el partido 458050310 en Hattrick

01.03.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VIII.1383 (178926)

A. B. Galapagarense Alineación oficial del equipo 'A. B. Galapagarense' en el partido 1 - 1 Rapido de Ourense Alineación oficial del equipo 'Rapido de Ourense' en el partido
0 - 1 Raúl Serrano (42')
Víctor Soldevilla (85') 1 - 1
A. B. Galapagarense Alineación oficial del equipo 'A. B. Galapagarense' en el partido 1 - 1 Rapido de Ourense Alineación oficial del equipo 'Rapido de Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A. B. Galapagarense Alineación oficial del equipo 'A. B. Galapagarense' en el partido 3 - 0 Rapido de Ourense Alineación oficial del equipo 'Rapido de Ourense' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. B. Galapagarense

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Galapagarense s'esgargamellaven dempeus per esperonar Víctor Soldevilla que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Apraze Errazuriz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Aztiri Dilizibarra de Galapagarense va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Daniel Cabueñas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Rapido de Ourense

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Serrano rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luis Icoaga, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joan Vilavella va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Diego Mejías, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ourense sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Raúl Serrano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ourense van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iker Petotegi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iker Petotegi de Ourense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.