Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosMicosFC (1430628) - Los Negacionistas (1598477) » 458050166: T42/J1/VIII

Liga 458050166 Información oficial sobre el partido 458050166 en Hattrick

28.12.2013 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VIII.1381 (178924)

Craic F.C. Alineación oficial del equipo 'Craic F.C.' en el partido 2 - 2 F.C. Onuba Portuense Alineación oficial del equipo 'F.C. Onuba Portuense' en el partido
0 - 1 Kambiz Bateni (18')
杨 (Yang) 昉辉 (Fanghui) (26') 1 - 1
1 - 2 Frédéric Vergnès (71')
Dragoş Bobonete (77') 2 - 2
Craic F.C. Alineación oficial del equipo 'Craic F.C.' en el partido 2 - 2 F.C. Onuba Portuense Alineación oficial del equipo 'F.C. Onuba Portuense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Craic F.C. Alineación oficial del equipo 'Craic F.C.' en el partido 4 - 0 F.C. Onuba Portuense Alineación oficial del equipo 'F.C. Onuba Portuense' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Craic F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): 杨 (Yang) 昉辉 (Fanghui) va aconseguir l'empat per a Craic mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Craic s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dragoş Bobonete que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Craic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Seung-Woo Lee va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Craic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bill Villadsen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kaddour Ouzini va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Craic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dragoş Bobonete, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ander Adrián va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Ryszard Krysiak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Craic va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bill Villadsen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Seung-Woo Lee de Craic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco Oriol Diaz va prendre el seu rol al minut 15.

F.C. Onuba Portuense

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kambiz Bateni de Portuense va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador de Portuense Frédéric Vergnès va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 71 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Portuense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mihai Harcan va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Mihai-Andrei Vasile de Portuense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.